Riialla on nyt sitten silmätulehdus. Aamulla mentiin ihan normaalisti päiväkotiin. Tuukan vein ensin omaan ryhmään ja kun Riia oli jo hyvää vauhtia menossa aamupalapöytään, huomasinkin, että vasemmasta silmästä tulee hirmusti rähmää. Ja eiku takas kotio. Puuron Riia söi päiväkodissa sillä aikaa, kun mä varasin lääkäriaikaa. Onneks saatiin lastenlääkärille aika klo 11.30. Siellä käytiin tosi mukavalla lääkärillä, joka lauleli Riialle ja jutteli mukavia. Ja Riia sai kisu-tarran mukaan lääkäriltä.

Nyt sitte ab-tippoja 1 kpl kaksi kertaa päivässä. Aikamoista tappelua oli eka tipan laitto. Täytyis keksiä joku hyvä keino millä sais tipat laitettua. Riia pistää aikalailla vastaan ja huutaa kuin hyeena. :/

Kolme päivää pitäis olla kotona, kun tuo on niin tarttuva tauti. Höh. Ja viikon verran pitäs noita tippoja laittaa. Toivottavasti ei tartu Tuukkaan tuo tauti. Olis aika tylsää.

Harjottelu alkoi nyt sitten sairastelulla, yhden päivän kerkesin allergia- ja astmapäiväkodissa olla harjoittelussa ja heti tulee monta poissaolopäivää. Mut eihän tälle mitään voi.

Riia on nyt päiväunilla. Kunhan se herää niin lähdetään hakemaan Tuukka kotiin.