Huh, pääsin tänään harjotteluun. Teemu tuli eilen kans kipeeksi. Se oli sitten ipanoiden kanssa tämän päivän kotona. Onneksi sen kunto oli kuitenkin sellainen, että jaksoi olla noiden kanssa. Tuukka eilen yrjös koko päivän. Tänään tuli aamulla kerran, mut sen jälkeen ei ole tullut mitään. Aika väsy tuo poika on kyllä ollut. Ei ole syönyt juurikaan mitään, onneksi juo paljon! Riia on nyt jo oma itsensä...meno päällä!

Noniin, eli harjoittelun viimeinen päivä oli tänään. Kahdeksan viikkoa kului yllättävän nopeasti. Mukavaa, kun tänään sain sitten ihan itsenäisesti tehdä terkan hommia, ohjaaja tuli sitten vaan lopuksi mun kanssa kuuntelemaan sydänääniä ja mittaamaan odottavan mamman kohdun. Voi kun joskus pääsis oikeesti tollaseen hommaan. Ja huippua, että toi mun ohjaaja oli myös kätilö, eikä pelkkä terkka. Se tiesi niin paljon enemmän noista odotus- ja synnytysasioista. Ens viikolla pitämään perhevalmennusta! Jee! Tosi upeeta! :)

Lapsilla oli nyt sitten lyhyt viikko päiväkodissa... vain kaksi päivää. Yllättävän hyvin noi on viihtynyt sisällä. Ihmettelen kyllä... ei kyllä tee mieli yhtään lähteä ulos, kun siellä on niin kamalan märkää. Tänään ipanat on kyllä jo vähän tapellutkin keskenään, niinkuin kunnon sisarusparin kuuluukin. Mut nytkin ne kyllä leikkii parkkitalolla ihan kiltisti yhdessä.. ja mä saan kirjoitella tähän rauhassa.

Pitäs lähtee käyttämään lapset passikuvassa. Heh, mitähän siitäkin tulee. Pitäs saada molemmille passit.

Jeps, mut nyt iltapalan laittoon. Jos vaikka sais Tuukankin syömään jotain... Riia nyt on syönyt tänään ihan kunnolla parin päivän paastoamisen jälkeen.