Isänpäivän loppu sujui kiireisesti. Ensin käytiin Tuukan luistelukoulussa, jonka jälkeen lähdettiin ajelemaan Hyvinkäälle siskon synttäreille ja isänpäiväkahville. Paluumatkalla käytiin Kärkölässä mummolassa ja illalla kahdeksan aikoihin oltiin kotona. Oli kyllä rankka päivä.

Ja on nämä pari sen jälkeistä päivääkin olleet rankkoja. Mä olen ihan valmis menemään nukkumaan puoli yhdeksän aikaan. Meinasin jo äsken nukahtaa tähän sohvalle, mutta ajattelin et jos jaksais katsoa vielä Pako-ohjelman. Se on jänskä. :)

Harjoittelussa on ollut kivaa, olen saanut niin paljon tehdä itsenäisesti töitä, että pikkuhiljaa alkaa tulla rutiinia niihin hommiin. Eilen oli tän neuvolaharjoittelun arviointi. Se meni hyvin. Kaikki on mennyt niin hyvin, ohjaajat on tyytyväisiä. Nyt onkin sitten enää kolme päivää jäljellä tätä harjottelua. Ensi maanantaina sitten allergia- ja astmapäiväkotiin neljäksi viikoksi harjotteluun.

Eilen saatiin lasten päiväkotikuvat ja ne on niin ihania! On meillä kauniit lapset, ihme kyllä! :) Täytyy skannata ne kuvat ja laittaa vaikka tänne ne, kunhan kerkeän. Nyt pakoa katsomaan.