Noniin, muuttohässäkkää edelleen.

Viime viikonloppuna vietiin jonkun verran tavaroita sinne rivarille. Iskä ja äiti oli apuna! Koko kämppä on kuurattu lattiasta kattoon ja suuri kiitos siitä kuuluu äidilleni ja isälleni, jotka tekivät siivouksesta suurimman osan! Eipä oltais tässä tilanteessa ilman niiden apua. Tänään iskä ja äiti tulivat taas ja iskä siellä maalaa olohuoneen ja keittiön kattoa. :) Mukavaa, kun saa apua! Meillä on muuten niin hirveä kiire, ettei kerkeä mitään tekemään. Kohta lähden hakemaan lapset ja sitten mennään ostamaan liesi ja liesituuletin sekä uusi suihkuhana.

Tuukka oli viime sunnuntaina ilmottautumassa luistelukouluun. Se on niin innoissaan siitä! Ja kivaa, kun päiväkodissakin pääsevät läheiselle hallilla silloin tällöin luistelemaan! :)

Lapset on ollut niin ihania viime aikoina. Vaikka tietty aikamoisia hässäkkäpäiviä on ollut ja tappeluitakin on ollut, mutta jotenkin ne on ollut niin iloisia ja tykkäävät toistensa kanssa riekkua.

Päiväkodissa kaikki on sujunut molemmilla niin hienosti. Tuukka on kehittynyt tosi paljon värittämisessä ja kaikessa näpräämisessä. Ja Riiakaan ei enää huutele mun perään aamulla vaan jää iloisena ja aurinkoisena hoitoon! Kivaa!

Mut mun jaksaminen on aika huonoa... :( kaikesta hyvästä huolimatta... ja tänään koulussa juteltiin synnytyksen jälkeisestä masennuksesta. Melkein jouduin lähtemään pois tunnilta. Alkoi ahdistaa niin hirveästi. Kolahti liian kovaa muhun... en kuitenkaan vieläkään pysty myöntämään kenellekään, että olisin heikko. Itse tiedän sen, että kaikki ei ole ok. Mun vain pitäisi uskaltaa se jollekin sanoa. :( Liian vaikeaa, joten pidän maskin naamalla toistaiseksi.

-S-