Lauantaina Tuukka sitten lähti Lappiin. Ensin menivät mummin ja ukin kanssa Ranualle eläinpuistoon, olivat siellä hotellissa yötä. Sunnuntaina kiersivät eläinpuiston ja näkivät jääkarhuja ja kaikenlaista. Ihana Tuukka oli saanut sieltä jääkarhupehmolelun... ja oli halunnut, että Riialle ostetaan myös sellainen! Ihana isoveli! <3

Nyt mummi, ukki ja Tuukka ovat sitten Lapin mökillä. Siellä touhua riittää. Tuukka on keräillyt mustikoita ja mummin pitää kuulemma tehdä mustikkapiirakkaa. Eilen illalla soiteltiin ja olivat juuri tulleet kalasta. Tuukka oli saanut mato-ongella ahvenen... eli raitapaidan! Ja ukin piti sitten tehdä tulet ja paistaa se kala hänelle iltapalaksi. :D Hih, on niillä varmasti hauskaa! Kyllä on ikävä sitä poikaa.. ja se on siellä vielä monta päivää.

Meillä oli Riian kanssa eilen oikeen tyttöjen päivä! Lähdettiin käymään mun kaverin ja Riian kanssa Helsingissä ja Vantaalla. Käytiin ensin Kruunuhaassa palauttamassa mun lainaama vannehame ja sitten ajeltiin takasin päin Vantaan Ikeaan, jossa tehtiinkin taas kaikenlaisia heräteostoksia. :) Löysin molemmille lapsille lakanat ja uuteen(?) olohuoneeseen verhot, paistinpannun ja Riialle pehmolelun. Annoin Riian itse valita pehmolelun, aattelin, että se viihtyisi siten rattaissa paremmin. Olin varma, että se valitsee jonkun nallen tai lampaan, mutta tyttöpä halusikin lepakon! :D

Ikean reissun jälkeen käytiin Jumbossa. Siellä syötiin ihania patonkeja... nam! Olispa täällä Lahdessakin joku noin ihana patonkipaikka kuin siellä. Jumbon citymarketissa tehdään kaikenlaisia ihania erilaisia täytettyjä patonkeja ja ne maksaakin vain 2,70€ ja tajuttoman hyviä!!! Jumbossa kierreltiin vaatekaupoissa ja kamu osteli vaatteita ja me Riian kanssa vähän pientä kivaa.

Illalla puoli yhdeksän aikaan oltiin vasta kotona. Riiakin oli tosi väsy ja niin olin minäkin. Jalat oli kipeät, huhhei. Yönkin sain nukuttua pitkästä aikaa hyvin. Ihanaa.

Mulla on hirmuinen asuntokuume! Kattelen kokoajan kerrostalo- ja rivitaloasuntoja netistä. Pankkiin ollaan menossa käymään torstaina. Tuntuu niin tyhmältä maksaa melkein 700€ vuokraa, kun saatais paljon halvemmalla kuukausierällä lyhennettyä oman asunnon lainaa. Toivottavasti kaikki nyt menee hyvin ja saadaan laina ilman takaajia, niinkuin vähän lupailivat kyllä. Se olisi mahtavaa. Onhan meillä pieniä säästöjä, mutta ei kyllä ihan niin paljoa, kuin tarvitsisi omarahoitusosuudeksi. Jänskättää. Oon jo löytänytkin yhden tosi hyvä asuntoehdokkaan, sitä päästään kattomaan loppuviikosta. :)

-S-