Viime yönäkin tuli vaan pyörittyä sängyssä. Ja oikeestaan sitä edellisenäkin nukuin todella huonosti.Viime yönä heräsin ukkosen jyrinään. Ja mua pelotti! Kummallista. :) Kyllä mä taisin muutaman tunnin nukkua, mutta tosi levottomasti.

Tänään on etäpäivä. Eli opinnäytettä pitäis vääntää. Lapset vietiin päiväkotiin. Tuukka on niin ihanan reipas! Se jää todella mielellään sinne. Riia taas itki meidän perään. :( Pieni äitin raasu! Toivottavasti pian tottuu päiväkotielämään!

Lapset ja Teemu kävivät lauantaina perhepuistossa riekkumassa Teemun veljen kanssa. Tuukalle jäi hirveä meno päälle ja se jatkoi riehumista kotona! Aika kuluttava lauantai oli.

Eilen käytiin taas katsomassa yhtä rivitaloasuntoa. Se oli ihan ok. Aika syvällä vaan... päiväkotimatkaa tulisi 6,5 km. Ja ei nyt oikeestaan innostuttu siitä. Palvelujakaan ei ole lähellä. Mut vielä mielessä on se yksi Jalkarannassa sijaitseva rivari. Siihen vaan pitäisi keittiö uusia. Tänään mennään vielä käymään siellä. Siellä olisi kyllä tilaa kivasti ja ihana piha! :)

-S-