Me ei saatu asuntoa mitä käytiin eilen katsomassa. Joku kerkes ostamaan meitä ennen. Ihanan rivarikolmion rauhalliselta alueelta. Kyllä ottaa päähän. Ei täällä noita tule joka päivä vastaan... varsinkaan tuon tasosia ja hintaisia. :( Mut ei auta muu, kuin tyytyä kohtaloonsa ja asumaan vuokralla, vaikka tää onkin ihan perseestä.

Viikonloppu meni mahakipuillessa. :( En tiiä vaivasko sappikivet vai mahalaukun hapot. Mut oksentelin silti perjantaina ja la - su meni muuten vaan kipuillessa. Tänään ei ole onneksi sattunut. Onneks on Litalgin ja Nexium olemassa. Niin ja noiden päälle vielä pääkipu ja jatkuva vitutus niin kyllä menee hyvin. :D

Lauantaina ajeltiin Hyvinkäälle. Mentiin grillailemaan veljen tyttöystävän luokse. Lapset oli taas vauhdissa. Onneks siel sai pihalla juosta ihan rauhassa, saivat purkaa energiaansa. Ja ihan kiltisti ne kuitenkin oli. Grillattiin siellä pihvejä, makkaraa, grillikylkeä jne ja syötiin salaatteja ja patonkia. Lapsillekin maistui. Riia kakki siellä pitkiä terassia, joten saatiin vähän siivoushommiakin. Ipanat kävi molemmat pesulla, Tuukka myös saunassa. Tuukalla oli kivaa kylpyammeessa... polski siellä ja pesi ammeen laitoja pesusienellä. Joskus yhdeksän aikoihin lähdin viemään apinoita mummille ja ukille nukkumaan. Söivät vielä ihme kyllä reippaasti iltapuurotkin ja painuivat nukkumaan. Mä menin vielä grillailemaan hetkeksi ja tultiin sitten Teemun kans myös nukkumaan. Sunnuntaina heräiltiinkin vasta yhdeksän aikaan, mikä oli harvinaista ja kivaa... :) Sunnuntai menikin sitten lötkötellessä. Tuukka kävi ukin kanssa rautatiemuseossa ja ne kävi jollain vanhalla junalla ajelemassa Rajamäellä. Oli kuulemma tosi hauskaa. :) Ja illalla sit käytiin siellä rivariasunnolla, joka mielettömän kiva. Mut eipä sit saatu sitä.

Täällä on hirvee savun haju niiden Venäjän metsäpalojen takia... aatella, täällä asti!! :O Ei viitsitty aamupäivällä mennä ulos ollenkaan, oli niin hirvee savu tuolla. Nyt näyttäs vähän hälvenneen, jos päästäis vaikka ulkona käymään.

-S-