Eilen illalla käytiin kattomassa isin ja mun veljen futispeliä. Pyöräiltiin sinne ja Tuukka oli ihan innoissaan, kun pääsi sitä katsomaan. Otettiin Tuukan oma pallo mukaan ja potkittiin sitä siinä samalla. Sitten, kun isin pelistä karkasi pallo johonkin pitkälle, niin Tuukka kävi kiltisti sen hakemassa ja kiikutti sen maalin taakse. :) Sitten illalla nuo muut kävi saunassa. Meni aika myöhäseksi nukkumaan meno. Riia meni puoli kymmenen aikaan ja Tuukka vasta joskus yhdentoista aikaan. Mutta ei se mitään. Mehän ollaan vielä lomalla. Tässä kuva eiliseltä reissulta. Tuukka ja Riia istuskeli portailla ja katseli viereisen tenniskentän peliä.

146023.jpg

Ajattelin, että lapset nukkuisivat tänä aamuna pitkään. Ja pah, Riia heräsi kahdeksalta ja Tuukka viisi minuuttia myöhemmin. Ja mulla oli tietty hirvee pääkipu heti aamusta. Tosi inhottavaa. Nyt Riia nukkuukin sitten pitkiä päiväunia, on nyt nukkunut jo 2½ tuntia. Ollaan saatu Tuukan kanssa ihan rauhassa syödä ja levätä. Me käytiin aamupäivällä uimassa. Vesi on tosi lämmintä. Lapset polski innoissaan ja leikki hiekkaleikkejä.

Tässä yksi kiva rantakuva Riiasta. Ei tosin tänään otettu.

146008.jpg

Ja tässä viime viikolta yksi hassu kuva. Tyttö oli niin väsy, että meinas mennä lattialle nukkumaan. Jostain syystä se oli laittanut kengät jalkaan. Olis vissiin halunnut lähteä ulos. :)

146017.jpg

-S-

No nyt se Riia heräsi. :)