Tänään alkoi sitten mun koulu ja lapsilla päiväkoti! Viime viikollahan käytiin tutustumassa päiväkotiin. Tuukka pääsi integroituun pienryhmään, Vaahteramäkeen, jossa on 12 lasta. Riia pääsi Kissankulmaan, pienten ryhmään, jossa on 12 lasta. Molemmissa on neljä hoitajaa! Aivan mielettömän ihanat paikat! Onneksi pääsivät tuonne päiväkotiin, missä Tuukka oli silloin ennen kuin Riia syntyi. Se on vaan jotenkin niin ihana paikka! :) Tämä päivä oli mennyt tosi hyvin. Tuukka jäi tosi reippaasti omaan ryhmäänsä, vilkutteli ikkunasta, kun lähdin viemään Riiaa omaan ryhmäänsä. Riia pääsi heti syömään aamupuuroa, kun saavuttiin. Hieman Riia ihmetteli uutta tilannetta ja katseli toisia lapsia, joita oli nyt paikalla Riian lisäksi neljä. Söi kuitenkin puuron hienosti itse, vaikka piti välillä siitä muistutella. Ja jäi sitten nätisti leikkimään, kun minä lähdin kouluun. Tosi hienosti oli mennyt molemmilla päivät. Molemmat oli nukkunut päiväunet ja syöneet reippaasti!

Mun koulupäivä oli ihan ok. Mukavia asioita opiskeltiin mm. naisen hoitotyötä! Mahtavaa! Harjotteluun äitiys- ja lastenneuvolaan viiden viikon päästä! Opinnäyte ei vaan ota sujuakseen! Ei vaan kiinnosta, kaikki takkuaa! Pitäis innolla vääntää sitä, mutta ei oikeasti kiinnosta pätkäkään. Työelämäyhteistyökumppanistakaan ei ole kuulunut mitään, vaikka olen yrittänyt ottaa yhteyttä. Pöh. Täytyy taas laittaa sähköpostia.

Me käytiin siskon ja meidän perheen kanssa lauantaina lintsillä. Oli mukava ja lämmin päivä! Lähdettiin jo perjantaina Hyvinkäälle mummolaan ja oltiin siellä yötä. Lauantaina päiväruuan jälkeen lähdettiin sitten Linnanmäelle. Tuukka kävi tosi monessa laitteessa. Ainoastaan siinä sisätiloissa olevassa radassa pelotti ja jännitti, kun se oli pimeessä. Eipä tiedetty, että siellä oli pimeää... Tuukka kävi siellä Teemun kanssa. Riiaa pelotti kovasti ne laitteet. Se kävi kahdessa karusellissa ja molemmissa se itki. Maisemajuna ja Rekkaralli oli sen mielestä kivoja. Ei yhtään hurjia. Siellä menikin koko päivä, kahdeksan aikaan oltiin takaisin Hyvinkäällä mummolassa. En kyllä muistanut, että Lintsin ruoka on noin pahaa. Yöks. Seuraavaksi ei kyllä käydä hampurilaisella siellä.

Huhhei. Olen kyllä nyt tosi väsy tämän ekan päivän jälkeen. Eilen oli kamala päivä, kun molemmat lapset riehui koko ajan ja olen muutenkin todella väsynyt enkä jaksa. Sitten vielä noi molemmat kitisi ja riehui ja tappeli koko päivän. :( ei kivaa. Onneks tää päivä on ollut kiva.

-S-