Huomenta.

Eilen oltiin illalla uimassa. Molemmat lapset tykkäävät kovasti vedestä. Tuukka menee jo niin hienosti eteenpäin polskimalla... ja se tykkää riekkua Teemun kanssa siellä vedessä. Riian kanssa minä kököttelin rantavedessä. Keräiltiin hienoja kiviä ja Riia sitten välillä maisteli niitä. Riia on niin ihanan näköinen uimapuku päällä. :)

Riian tutittomuus jatkuu ja nyt näkyy jo valoa tunnelin päässä. Päivisin Riia ei ole sitä kaivannut ollenkaan, mutta nuo nukkumaanmenot on ollut vähän hankalia. Eilen illalla nukkumaan mennessä Riia vähäsen protestoi, mutta rauhottui tosi nopeasti. Teemu kävi kerran sitä rauhoittelemassa ( ja ottamassa jalan pinnasängyn pinnojen välistä pois, siitä tais huuto johtua) ja sitten se tais nukahtaa. Eli eilen meni noin 15 minuuttia nukahtamiseen, kun edellisenä iltana meni tunnin verran. Jes, toivottavasti se tästä sitten lähtee.

Herättiin mukavan myöhään. Mä heräilin pikkusen kahdeksan jälkeen ja pääsin heti juomaan kahvia, Teemu oli jättänyt keittimen päälle lähtiessään töihin. Sain ihan rauhassa juoda kahvia ja lukea lehden ennen kuin Tuukka ja Riia heräsi. :) Nyt sitten tässä mietitään, että mitä tehtäisiin. Eiköhän me lähdetä hiekkalaatikolle.

-S-