Aamukahvia taas tietokoneen kera..Onpahan ollut viikko. Taistelua taistelun perään. Onneksi eilinen oli sitten rauhallisempi päivä.

Tiistaina sisko tuli meille yökylään, noilla molemmilla ipanoilla oli ihan hirvee meno päällä. Mitään ne ei uskonut, kumpikaan!! Riialla varsinki oli "hauskaa", kun läpsi kummitätiään, HÖH! Keskiviikkona ihan sama meno jatkui, ehkä vielä pahempana. Vaikka on yritetty kaikkea mukavaa järkätä, käyty usein uimassa, mistä molemmat tykkää ja leikitty puistoissa, niin silti niillä on välillä toi meno sellasta, että epäilee niillä olevan joku ylivilkkaushässäkkä. Mut joo, onneksi eilinen oli sitten suht rauhallinen. Ulkoiltiin reippaasti aamupäivällä ja olo hiekkalaatikolla oli melko rauhallista. Molemmat ipanat söi reippaasti. Illalla nyt oli havaittavissa pientä väsy kiukkua, mutta sehän paranee nukkumalla!

Tänään on tiedossa Tuukan tavaroiden pakkaamista, huomennahan se lähtee Lappiin!! Hui! Hirmu kasan vaatteita olen silittänyt ja vielä olis jonkin verran jäljellä. Läppärille oon tehnyt pakkauslistan ettei mitään vaan satu unohtamaan. Tuukalla tulee varmasti olemaan tosi hauska reissu, kun pääsee sinne eläinpuistoonkin! Sitä se odottaa kovasti. :)

Meillä Riian kanssa on tiedossa kämpän siivousta. Pakko pistää lasten vaatteet jonkinmoiseen ojennukseen ennen päiväkotiuraa. Täytyy kartottaa pienet, sopivat ja isot vaatteet. Mihinköhän mä tunkisin kaikki pienet?? Kun en jaksais alkaa myymään. Juuh, ja sitten mun pitäs aloittaa se opinnäytetyö... mitähän siitäkin tulee?!

Ainii Riialle leikattiin otsatukka!!

135029.jpg

135030.jpg

-S-