Riia ei sitten nukahtanut enää päiväunille. Nukkui siis puoli tuntia suunnilleen. Voihan! No toivottavasti iltaunille meno olisi helpompaa. Täytyy varmaan antaa Teemun laittaa Riia nukkumaan... jos se sujuisi siten paremmin. Lapsethan usein kiukuttelee ja protestoi nimenomaan äidille. Puuh.

Me ollaan oltu pakosalla tuota hellettä sisällä. Noh, aamupäivällä tehtiin kauppareissu kävellen, mutta siellä on sikakuuma. Meillä on onneksi tummat verhot, ne taitaa estää jonkun verran tuon auringonvalon pääsyä sisätiloihin, ei tule niin kuuma. Ja onneksi aurinko alkaa paistamaan meidän asuntoon vasta iltapäivällä. Nyt alkuillasta paistaa tuohon parvekkeelle ja keittiöön kunnolla. Makuuhuoneisiin ulottuu vain ilta-aurinko, thank god! Ne ainakin säilyy suht viileinä.. tai ei nyt viileinä, mutta ei tuskasen kuumia ainakaan ole, minun mielestäni!

Ootellaan lasten kanssa Teemua, että tulisi töistä. Sitten lähdetään uimaan. Taitaa tehdä terää koko porukalle pieni virkistys. Ipanat katsoo molemmat Pikku Kakkosta... sieltä tulee Elias, joka on Tuukan lemppari. Meillä on yksi Elias-kirja ja se on todellinen suosikki. :)

Mua jännittää vähän jo nyt lasten päiväkotiin meno. Vaikka sinne täytyy mennä vasta elokuun puolenvälin jälkeen. En tiiä vielä mikä Tuukan ryhmä on. Sillä oli kaksi vaihtoehtoa. Vissiin toinen olisi semmonen normi isojen ryhmä ja toinen ois pienryhmä, jossa on erityislapsia. Riia pääsee Kissankulman ryhmään... pienten ryhmään, jossa Tuukkakin oli ennen kuin jäätiin kotiin vauvalomalle. Toivottavasti siellä on kaikki mukavat hoitajat vielä. Siitä päiväkodista jäi kyllä tosi hyvä mieli ja olen iloinen, että lapset molemmat pääsevät nyt sinne.

Ukki ja mummi olis lähdössä perjantaina Karjalohjan mökille. Tuukka lähtee mukaan. Ukki oli ostanut sille oman ongen. Tuukka rakensi tänään semmoisista Brion rakennussarjan osista itselleen ongen ja onki minulle kaloja.. siikoja, ahvenia (eli raitapaitoja), muikkuja ja lohia. :) Mua vähän jännittää se, että miten Tuukka pysyy erosta siitä järvestä. Lapin mökillä pysyi lammesta erossa tosi hyvin. Ei kertaakaan mennyt laiturille tai ihan rannalle ilman lupaa. Tosi ylpeä olin pojastani! Toivottavasti tämäkin mökkireissu menee hyvin.

No mutta. Eiköhän me mennä uimaan. :)

-S-